Арда РусеПоследвайте ни в Facebook.

Първият магазин Русчук отваря врати през месец май 2006 година. Той веднага печели популярност и редовни клиенти, благодарение на качествените облекла, които предлага както за делник, така и за празник, както за фини, така и за макси дами.

За кратко време, от квартален бутик в Стрелбище - София се превръща в известен магазин за дамска мода, с посетители от всички части на столицата.

Нашата фирма е пряко свързана с град Русе - един от най-европейските градове на България, който от близо век е средище на най-добрите български производители в областта на дамската мода. За нас, безспорно първото място се заема от фирма "Арда - Русе".

"Арда - Русе" е не просто търговска марка, а мода, популярна сред българските жени с елегантния си стил, перфектно качество на изработка, безупречна линия и винаги собствени колекции.

В нашите магазини предлагаме най-голямо разнообразие от облеклата на "Арда - Русе", както и на други известни русенски производители, а също пуловери и жилетки на "Росица - Севлиево".

Ние се стараем, не само с качествени облекла, но и с перфектно обслужване, да накараме българските жени да се почувстват истински европейки, което безспорно заслужават.

Заповядайте в нашите магазини и ще излезете със самочувствието на истинска Дама!

© 2010 Дамска Мода Русчук. Всички права запазени.